Bulgaria - Sofia Office

Regus – Sofia City West
Bulevard General Eduard I. Totleben 53-55,
1606 Sofia

Phone: +359 888 003 897

DJK Europe GmbH e глобална търговска компания, дъщерно дружество на японската Daiichi Jitsugyo Co., Ltd. за Европа. Основната централа се намира в Ешборн, Германия, близо до Франкфурт.

Като непрекъснато разширява и развива продажбите и обслужването си, компанията има за цел да предоставя качествени решения, машини и оборудване за индустриалното производство.

С повече от 1000 служители в световен мащаб и 38 локации в 18 държави предлагаме опит, знания, компетентност и ноу-хау в помощ на нашите клиенти, което ни отличава допълнително.

Ние работим с клиентите като с партньори и ако планирате изграждане, модернизиране или разширяване на производсвена линия в сферата на електрониката, автомобилната индустрия, енергетиката и др., ако търсите технологично развитие, можем заедно да намерим най-оптималните решения.

контакт

Mr. Deyan Gunev
Sales & Service Engineer
Phone: +359 888 003 897

Панасоник

DJK е световен дистрибутор на производствените решения на Panasonic като машини за повърхостен монтаж, принтери за нанасяне на спояваща паста, радиални и аксиални машини, софтуерни модули за управление на фабрики за производство, както и много други.

Надеждните модулни машини за автоматичен монтаж са създадени за максимална експлоатация с минимално обслужване. Next Production Modular (NPM) e най-използваната платформа в света, избор на едни от най-големите производители на автомобилна, индустриална или потребителска електроника. Независимо от типа на Вашите SMT процеси с кратки или дълги серии Panasonic предлагат гъвкаво цялостно решение – от производител за производител.

Високоскоростните принтери допълват гамата Panasonic осигурявайки правилната форма и количество на спояващата паста преминаваща през Вашия шаблон, чрез стабилен и повтаряем процес използвайки последните технологии и подобрения в тази област.

Маранц

Автоматична оптична инспекция (AOI) от японската MEK / Marantz Electronics.
Използвайки 24-битова технология и изключително успешен метод за инспекция на компонени и спойки, тя предлага най-иновативните решения в областа като:

SpectorBOX модулна AOI платформа оптимизирана за инспекция на THT и SMD компоненти. Подходяща за монтаж на конвейри при селективно спояване или спойка вълна. С възможности за инспекция на TOP страна на продуктите, BOTTOM страна или двустранно! Предлага се във вариант с камера насочена надолу или насочена нагоре, при което с различни методи на интеграция на модула се постигат желаните резултати.

Desktop и Inline решения използващи най-усъвършенстваната AOI технология и алгоритми с възможности за селективна 3D инспекция, чрез уникална технология с стереоскопични изображения от 9-те камери на оптичната глава GTAz.

Системи за цялостна 3D AOI инспекция (Full 3D) – пълна 3D метрологична и образна AOI инспекция се постига чрез измерване на всички 3 измерения (X, Y и височина). Комбинираното 2D и 3D сканиране включва и областите, които са свободни от компоненти. Измерването на височина включва спойките на най-малките компоненти, пинове и др. Marantz е в състояние да измери точно височината дори и на блестящи или отразяващи цилиндрични компоненти с много и различни възможности за тестване. Повечето “Full 3D” производители са в състояние да измерят само селективно височината на някои равномерно оформени компоненти и за прости равнинни тестове – в MEK това се нарича Selective 3D.

Лесно програмиране и гъвкави алгоритми за инспекция осигуряват цялостно покритие и откриване на всички SMT и THT производствени проблеми. Опциите за проследяване на дефекти и SPC анализ осигуряват и безпроблемна интеграция във фабриката давайки необходимата обратна връзка към и за подобрение на Вашите процеси преди AOI машината. Офлайн програмиране е също налично, за да освободите време на системата за производство и позволява актуализации на програмите от отдалечена станция.

Еспек

Температурни камери с контрол на влажността.
Максимална надеждност – Дълъг живот – отлично съотношение цена-качество.
Японските климатични камери предоставят оптимални възможности за различни производствени и тестови приложения с регулиране на температура и влажност, функция термичен шок, вакуум, налягане или техните комбинации. ESPEC е водещ производител на температурни камери в света. В момента има повече от 100 инсталирани ESPEC камери, работещи само в Унгария.

Суга

Ускорен тест за устойчивост на слънце и външни атмосферни влияния.
Системи за климатични изпитания от Suga Test Instruments Co.,Ltd. (Япония): Симулират външни и вътрешни климатични условия като слънчева светлина, температура, влажност, дъжд и роса. Ускоряват деградацията на материали, изложени на тези фактори. Специфичната 7.5 kW ксенонова лампа с водно охлаждане на модела SX75 симулира слънчева светлина при ирадиация от 180 W/m, три пъти повече от тази на слънцето (около 60 W/m ). С отличната си корелация между външно излагане и ускорение, камерите на Suga се използват широко в различни индустрии, свързани с автомобили, бои, пластмаси, гуми, метали, строителни материали, текстил, цветен печат и др.

Сек

Рентген.
Южнокорейската SEC Co Ltd. проектира и произвежда X-ray машини предлагайки пълна гама от продукти. Неразрушителната инспекция с микро фокус параметри се предлага както в автономни така и за решения в линия. Лесен за употреба интерфейс и възможности за 3D компютърна топография позволяват прецизен контрол за различни приложения.

Сонотек

Ултразвуковите резци не излъчват шум, дим и не причиняват замърсяване на въздуха. Ето защо ултразвуковото рязане е процес щадящ околната среда.

Ултразвуковите инструменти на Sonotec могат да режат трудни за рязане материали като гума, термо-пластмаси, кожа, платове и мн. други. Те са малки по размер и не изискват големи площи за монтаж. Могат да се използват както ръчно така и с помощта на роботи. Не е нужно специално оборудване за инсталация. Въпреки, че те може да не са Ви познати, те играят важна роля в производствените процеси на различни индустриални продукти, които ние използваме днес. Избор на най-подходящата комбинация от генератор, преобразувател и острие гарантира гладък процес на рязане за Вашите нужди.

Sonotec

Накамура

Автоматизирано, бързо и ефективно почистване на дюзи (нозели).
Японската компания Nakamura Choukou Co.,Ltd. е специалист в почистването на дюзи (нозели) използвани в машините за автоматичен монтаж на електронни компоненти. В момента разполагаме с трето поколение на усъвършенствана технология за ефективно почистване. Устройството на Nakamura далеч надхвърля конвенционалния сгъстен въздух или ултразвукови средства за почистване. Качеството на монтажа наистина зависи и от чистотата на дюзите!

Сава

Почистване на шаблони.

Почистване шаблони за нанасяне на спояваща паста с оборудване на SAWA се използва широко в японската електронна индустрия в помощ на машините за печат. Традиционният метод с ръчно избърсване за отстраняване на полепналата паста в отворите на шаблона не е достатъчно и част от материала остава в ъглите. Оборудването на SAWA използва ултразвукови вибрации и е в състояние да премахне напълно замърсяването, не изисква специални разтворители, тъй като работи ефективно с изопропилов алкохол, разтворител на водна основа и други.