DJK Office_Budapest

Magyarország – Budapesti Iroda

East West Business Center
1088 Budapest
Rákóczi út 1-3.
Phone: +36 1 235 0323
Fax: +36 1 266 1886

A DJK Europe GmbH a japán Daiichi Jitsugyo Co., Ltd. kereskedőház leányvállalata, amelynek európai központja Németországban, Frankfurt am Main közelében található.

Folyamatosan terjeszkedő kereskedő- és szolgáltató cégként elsősorban ipari létesítmények felszerelése és ipari berendezések értékesítése a fő tevékenységünk. Segítségünkre van ebben a kiváló szerviz- és globális képviseleti hálózatunk.
Munkatársaink jól képzett szakemberek, sok éves tapasztalattal, hozzáértéssel és rugalmas megoldásokkal segítik ügyfeleink munkáját. Az ügyfél nálunk partner, akivel szorosan együttműködve, szakértelemmel dolgozzuk ki a legoptimálisabb megoldásokat.

A DJK Europe „Első Az Ügyfél” hozzáállását már az első alapos konzultációtól kezdve és az egész folyamat során élvezhetik ügyfeleink.

Espec - ipari klímakamrák hőmérséklet és páratartalom szabályozással

Maximális megbízhatóság – Hosszú élettartam – Kiváló ár-érték arány
A japán gyártmányú klímakamrák optimális lehetőséget biztosítanak termelési és tesztelési területen egyaránt, legyen szó hőmérséklet-, és páratartalom-szabályozásról, termál sokk funkcióról, robbanás-biztos, vákuum, illetve túlnyomásos kamrákról vagy ezek kombinációiról. Az Espec az egyik legszélesebb kínálatot nyújtja a világ vezető klímakamra gyártói közül. Jelenleg is több, mint 100 Espec kamra működik Magyarországon.
Ne feledje, különleges igények esetén is van Espec megoldás!

Suga mini

A napfény és időjárás szimuláció mestere

Gyorsított élettartam vizsgálati kamrák a napfény teljes spektrumával, szabadalmaztatott, vízhűtéses Xenon fényforrás segítségével. A SUGA berendezései megsokszorozzák és éjjel-nappal biztosítják a napfény minden erejét. Az UV szimulációs termékek mellett a kínálat meghatározó elemei a só-permet vizsgálati teszt-kamrák is. A berendezések kialakítása az élettartam vizsgálatok nemzetközi szabványainak teljesen megfelel. Ne hagyjuk, hogy az idő vasfoga tönkre tegye a felületkezelésbe fektetett kemény munkánkat!

Röntgen

A dél-koreai SEC CO LTD. által tervezett, és gyártott röntgen berendezések teljes termékpalettáját képviseljük.

Az elektronikai roncsolásmentes vizsgálatokra specializálódott gyártó termékei között megtalálhatók mind ‘Stand-alone’ mind ‘In-line’ berendezések.
A felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően, használatuk rendkívül könnyen, és gyorsan elsajátítható.
Cégünk jelentős installációs, üzemeltetési, és szerviz tapasztalatának köszönhetően főként Magyarországon, és a környező országokban online illetve helyszíni terméktámogatást képes biztosítani.

Automata Optikai Inspekció (AOI)

A MEK piacvezető az Automata Optikai Inspekció (AOI) területén. A 24 bites képalkotási technológia Világszerte 5000 AOI gép 24 bites képalkotási technológiával alapos folyamat-ellenőrzést tesz lehetővé az elektronikai összeszerelés és mikroelektronika területén tevékenykedő ügyfeleinknek. A MEK AOI berendezések desktop és inline változatban is elérhetőek.

A MEK fejlesztette ki az ipar első 5D nyomtatás utáni pasztavizsgáló technológiáját (5D post-print solder paste inspection – SPI). Az SPI rendszer használatával jelentősen csökkenthetők a gyártási hibából adódó utómunkák költségei.

SAWA

Stencil tisztító

A SAWA stencil tisztító berendezéseket széles körben használja a japán elektronikai ipar az áramkörök nyomtatásakor. A stencilekről nem lehet hagyományos eljárással, kézzel törléssel eltávolítani a pasztát, mert egy kevés anyag mindig beragad a sarkokba. A Sawa stencil tisztító környezetbarát, ultrahangos vibrálással képes a szennyeződést teljesen eltávolítani, nincs szükség hozzá speciális oldószerre, mert hatásosan működik izopropilalkohollal, víz alapú oldószerrel stb.

Ultrahangos Vágógép

Az ultrahangos vágógéppel nehezen vágható anyagokat szép élekkel por, forgács és zaj nélkül lehet elvágni akár manuálisan, akár robotkhoz csatlakoztatva.

Ennek a fő részei:
• oszcillátor – létrehozza az energiát és a megfelelő frekvenciát
• transduktor – az oszcillátorból felveszi, átalakítja az elektromos enegriát ultrahanggá és közvetíti a pengéhez, késhez stb.
• a transzduktorhoz penge csatlakozik

Méretét tekintve kicsi, semmilyen speciális berendezésre, szerszámra nincs szükség az üzembehelyezésénél. A lábpedál segítségével manuálisan is könnyen kezelhető, de automatizálva, robot karokra is csatolható. Aktív szerepet játszanak mind a gyártási, mind a minőségellenőrzési folyamatokban.

Minőségellenőzés során könnyen megállapítható, hogy pl. levegő-zárvány van-e a műanyagban, mintavétel során metszetet készít, ami nem roncsolja tovább a mintát, nem szennyezi be, mert nem hagyományos mechanikus a vágás.

Vágható anyagok:
Többrétegű műanyagok, kompozitok, textil (pl. padlószőnyeg, autókárpit), Cd lemez, bőr, kartonpapír, élelmiszer.

Az ultrahangos vágás élessége nagyban függ a megfelelő oszcillátor – transzduktor – kés kombináció kiválasztásától, szinergiájától. Ezért a gyártó, a Sonotec segít az ügyfeleknek megfelelő legjobb kombináció összeállításában. Ez egy mintadarab teszt vágását jelenti, amit Japánba kiküldés után visszakapunk. Arra is vállalkoznak, hogy exkluzív darabot kísérletezzenek ki különleges igény esetén.

Fúvóka tisztítás gyorsan, hatékonyan

A japán Nakamura cég az elektromos alkatrész-beültető sorok forrasztó-paszta fúvókái (nozzle) tisztításának specialistája. Jelenleg már a harmadik generációs továbbfejlesztett technológia szolgálja a minél nagyobb hatásfokú tisztítást. A Nakamura készülékek tudásszintje jelentősen túlmutat a hagyományos sűrített levegős, illetve ultrahangos eszközök tisztító hatásán. Ezzel lerövidítve, illetve megbízhatóbbá téve a karbantartási tevékenységet. A forrasztás minősége igazán a fúvókák tisztaságán múlik!

TEST- & EVALUATIONCENTER

Are you planning to modernize your systems, to introduce new devices, to expand your production line or you ask yourself how to improve your productivity?

Our customer-oriented service is the solution, because we offer everything from one source:

• Individual consulting & product presentations in our in-house demo room
• Applications
• Installations
• Training
• Engineering service
• Telephone support

THERMAL SHOCK TESTS
Chamber: Espec TSA-101S-W
Range: -70°C -> +190°C
Humidity: not available

- artificial aging inspection

X-RAY TESTS
Type: SEC X-eye 3100 (with new SW for 5100)

- fault detection
- connector problems
- solder joint problems
- electrical component problems
- seal problems

DJK Csoport

Tokyo office

A DJK csoport globális hálózata kombinálva kínálja ügyfeleinek a gyártáshoz, marketinghez és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokhoz kapcsolódó megoldásokat. A DJK Csoport tagjaként A DJK Europe is a Total Solutions üzleti modellt alkalmazza és mindig készen áll az ügyfelek igényeinek kielégítésére.

Daiichi Jitsugyo Co. Ltd. KÖZPONT TOKIÓ, JAPÁN

• Alapítva 1948-ban Japánban | 72 év tapasztalat
• 1069 munkatárs világszerte
• 38 iroda világszerte | globális hálózat
• 1.25 bil. EUR árbevétel / év
• Tokyo Stock Exchange | jegyezve a tokiói tőzsdén