DJK Europe GmbH - Sales Romania

DJK Europe GmbH este o filială a companiei de comert din Japonia Daiichi Jitsugyo Co. Ltd. și are sediul european în Germania, aproape de Frankfurt.
Obiectivul nostru este de a oferi echipamente industriale și servicii excelente. Flexibilitatea, expertiza profundă și experiența angajaților nostri ne diferentiaza pe o piata matura. Impreuna cu partenerii consacrati din Europa căutăm soluții optime folosind know-how-ul.
Mentalitatea noastra in business: clientul – întotdeauna pe primul loc.

Mr. Tamas Nagy
Phone: +36 202 629255
tamas.nagy@djkeurope.com

Asamblare electronica

Panasonic – Soluții ce oferă cea mai bună calitate si fiabilitate pentru a răspunde cerințelor dintr-un amestec de producție si asamblare electronica.

Furnizorul de inspecție optica

MEK – Marantz electronics AOI – Furnizorul de inspecție optica automata (AOI), inspecție de pasta (SPI), tehnologii avansate de inspecție PCB, testare și măsurare.

Camere climatice

Espec – Camere climatice : echipamente pentru testarea accelerată a materialelor și produselor. În special acestea testeaza temperatura, umiditatea, șocul și combinații ale acestora. Espec este liderul mondial în camere de testare cu cea mai largă gamă.

Optico scanare de electroni

SEC – Xray Infiintata in anul 1991, SEC este pionierul in tehnologia de control e-fascicul și a participat activ in proiectarea si fabricarea celor mai avansate sisteme de control industrial cu raze X și optico scanare de electroni.

Taiere cu ultrasunete

Sonotec

Sonotec – Taiere cu ultrasunete : oferim o gama larga de sisteme de tăiere cu ultrasunete de la manual la echipament robotice pentru producția in masă. DJK este în măsură să ofere soluții complete pentru sisteme de tăiere complet automatizate. Tăiera cu ultrasunete este potrivita pentru toate materialele plastice, fibre de carbon și țesături. Avantajul este un tăiat absolut curat, subțire fără chips-uri.

Curatare nozzle

Nakamura – curatare nozzle – Folosind tehnologia proprie, furnizorul a dezvoltat seria MAC III, pentru o curatare 100% eficienta. Nu este necesar solvent asadar apa si aerul face echipamentele sa fie prietenoase (eco) cu mediul inconjurator.

SUGA klein

Testarea materialelor

Suga – Echipamente pentru testarea materialelor și produselor cu razele solare si intemperii simulate. Aceste echipamente simuleaza radiația solara de xenon răcit cu apă.

Piese de schimb si service

Compania noastra este o punte de legătură între Europa și Japonia. Ca atare reprezentam o multime de companii japoneze în furnizarea de piese de schimb și operațiuni de pe mașinile lor în Europa. Cele mai mari companii sunt: TOYO, STAR SEIKI, Espec, Tokiwa, Matsui, Plasess, Sumitomo etc. Ingineri dedicati pentru service-ul/mentenanta echipamentelor la sediul d-vostra.

Tokyo office

DJK Group

DJK Group are o rețea extinsă în întreaga lume și se mândrește cu un modele de afaceri ce combină fabricarea, comercializarea și service-ul. DJK Europa în calitate de membru al grupului împărtășeste aceeași modele de afaceri și este întotdeauna gata pentru a satisface cerințele clienților.

Daiichi Jitsugyo Co. Ltd. – OFFICE Tokyo, Japonia
• Fondată în 1948 în Japonia | 72 de ani de experiență
• 1.069 de angajati in intreaga lume
• 38 de birouri din intreaga lume | Global Network
• 1.250.000.000.000 Vânzări EUR / an
• listata pe Bursa de Valori de la Tokyo